Bolognese

Kuullota sipuli ja paista jauheliha.

Raasta porkkana ja kesäkurpitsa.

Kasaa kaikki ainekset kattilaan tai pataan ja mausta yrteillä, pippureilla, suolalla ja halutessasi sokerilla tai hunajalla.

Hauduta pari tuntia uunissa tai liedellä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Kimara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g6.8g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Kuorittuja tomaatteja tomaattimehussa, Rainbow11g2.2kcal0.1g0.4g0g0g
Oliiviöljy 0.3g2.4kcal0g0g0.3g0g
Kesäkurpitsa zucchini 2.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.4g1kcal0g0.2g0g0.1g
Paistijauheliha 10%10g17kcal2.1g0g1g0g
Sipuli (kuorittu)4.1g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana77g53kcal4.8g2.6g2.6g0.4g
Valittu annoskoko39g27kcal2.4g1.3g1.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna19g13kcal1.2g0.7g0.7g0.1g
Arvot/100g100g69kcal6.2g3.4g3.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95541