Omena-puolukkahyvä

Sulata voi ja sekoita mantelilastut sekä makeutusaine joukkoon.

Omena ja puolukat laitetaan uunin kestävään vuokaan ja seos kaadetaan niiden päälle.

Paistetaan n. 20 min. (tai kunnes on saanut kaunista väriä pintaan) 200 asteessa.

Nautitaan kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g19g6.4kcal0g1.3g0.1g0.3g
Puolukka 5.7g2.2kcal0g0.4g0g0.1g
Voi 4.7g34kcal0.1g0g3.8g0g
Mantelilastu (A la meira)4.7g28kcal1.1g0.3g2.5g0g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 4.7g19kcal0.1g4.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana77g180kcal2.6g13.2g12.8g0.8g
Valittu annoskoko39g90kcal1.3g6.6g6.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna19g45kcal0.7g3.3g3.2g0.2g
Arvot/100g100g234kcal3.4g17.1g16.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182454