Mustikkavispipuuro

Kiehauta vesi ja mustikat sekä sokeri.

Lisää kiehuvaan veteen mannasuurimot ja keitä koko ajan sekoittaen 2-5 minuuttia.

Lisää suola ja anna hautua 3 minuuttia.

Laita kattila kylmään vesihauteeseen ja vatkaa jäähtynyttä puuroa muutama minuutti, kunnes puuro on kuohkeaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Dust
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 23g0kcal0g0g0g0g
Pakastemustikka (Crop´s), annos 100g9g3.7kcal0.1g0.8g0g0.2g
Sokeri 1g4kcal0g1g0g0g
Speltti mannasuurimo (Sunspelt), annos 100g4.7g18kcal0.7g3.5g0.1g0.4g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana77g51kcal1.6g10.6g0.2g1.2g
Valittu annoskoko39g26kcal0.8g5.3g0.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna19g13kcal0.4g2.7g0.1g0.3g
Arvot/100g100g66kcal2.1g13.7g0.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=221970