Possupata

Kiehauta litra vettä johon lisäät 2 kasvisliemi kuutiota, siihen tomaattipyre.

Kuori ja pilko kasvikset vuokaan, ruskista possun suikaleet ja heitä sekaan.

Kaada kasvisliemi vuokaan niin että kasvikset peittyvät, mausta mielesi mukaan :)

Uunissa 200 asteessa 30 min, laske lämpötila 150 asteeseen ja anna olla vielä pari tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 495 grammaa

Missix
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 6.5g5.3kcal0.1g1.1g0g0.2g
Porsaan kinkkusuikale, marinoitu HK5.2g8.8kcal0.8g0.1g0.6g0g
Peruna, keskikokoinen 60g2.3g1.4kcal0g0.3g0g0g
Paprika vihreä 1.3g0.3kcal0g0g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g2.6g0.9kcal0g0.2g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.3g0.9kcal0g0g0.1g0g
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g0.9g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kesäkurpitsa6.5g1.1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana77g39kcal1.8g4g1.4g0.4g
Valittu annoskoko39g19kcal0.9g2g0.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna19g10kcal0.5g1g0.4g0.1g
Arvot/100g100g50kcal2.3g5.2g1.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=399564