Jaahelihakeitto

Keitä porkkanoita pienessä määrässä vettä, jossa on mustapippurit.

Lisää perunat, kun porkkanat on vielä puoliraakoja.

Lisää sekaan kasvisliemikuutio.

Kuullota sipuli pannulla ja lisää se keittoon.

Ruskista jauheliha, lisää lihaliemikuutio.

Lisää liha keittoon kun perunat ei ole ihan kypsiä vielä.

Kiehauta ja lisää mausteeksi maun mukaan yrttisuolaa ja rouhittua mustapippuria.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Dille85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha11g18kcal2.1g0g1.1g0g
Porkkana 8.2g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Peruna, vanha, kuorittu 16g13kcal0.3g2.5g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Kasvisliemikuutio 0.3g0.9kcal0g0g0.1g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g72kcal5g6.2g2.6g0.8g
Valittu annoskoko39g36kcal2.5g3.1g1.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna19g18kcal1.3g1.6g0.7g0.2g
Arvot/100g100g93kcal6.4g8g3.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98957