Kermainen kanapasta

Ruskista broileri pannulla, lisää joukkoon sipuli- ja valkosipuli.

Ruskistuksen jälkeen lisää joukkoon ruokakerma, kirsikkatomaatit ja ananaspalat.

Tämän jälkeen anna kiehahtaa kevyesti.

Lopuksi lisää valmis annos keitetyn pastan joukkoon ja sekoita.

Mausteina esim.

oregano, mustapippuri ja suola.

Jokainen tietysti oman maun mukaan.

Bon apetit!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Denvuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvä penne rigate (Rainbow), annos 100g8.3g28kcal1.1g5.6g0.2g0g
Broileri, Kariniemen Fileesuikaleet hunajamarinadissa19g25kcal3.4g0.2g1.1g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P8.3g5kcal0.1g0.4g0.3g0g
Sipuli, tuore0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen1g0.2kcal0g0g0g0g
Ananaspalat, oma mehu (Delmonte), annos 227g1.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Aromisuola (5g)0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana77g119kcal9.2g12.8g3.2g0g
Valittu annoskoko39g60kcal4.6g6.4g1.6g0g
Annoskoko puolitettuna19g30kcal2.3g3.2g0.8g0g
Arvot/100g100g155kcal11.9g16.6g4.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156283