Karppaajan pizza (jauhelihapohja)

Pohja:
500 g naudan paistijauhelihaa
1 kananmuna
1 tl suolaa
paljon pippuria, oreganoa

- Pohja taputellaan yhdelle uunipellille tosi ohkaiseksi, pitäisi levitä koko uuninpellin kokoiseksi.

Pohjaa paistetaan itsekseen noin 5 min. Sitten vasta täyttö.

Täyte:
ketsuppia
50 g kevyt metukkaa
80 g ananaspaloja
30 g sinihomejuustoa
200 g tomaattia viipaleina
150 g polar 5% juustoa
mustapippuria, oreganoa

- Uuniin 200 astetta ja vajaa 10 min.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Kooho
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha17g29kcal3.3g0g1.7g0g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g1.9g2.7kcal0.2g0g0.2g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Heinz1.7g1.8kcal0g0.4g0g0g
Meetwursti siivut (Rainbow), annos 5g1.7g6.6kcal0.4g0g0.6g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g6.9g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Polar5 (Valoi), annos 100g5.2g9kcal1.8g0g0.3g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g2.8g1.7kcal0g0.4g0g0g
Sinihomejuusto, Pirkka 125g1g3.5kcal0.2g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana77g112kcal11.8g2.2g6.2g0.2g
Valittu annoskoko39g56kcal5.9g1.1g3.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna19g28kcal3g0.6g1.6g0.1g
Arvot/100g100g145kcal15.3g2.8g8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=317353