Omatekoinen jugurtti

Lämmitä maito n. 30-40 asteiseksi.

Laita bulgarian jogurtti astian pohjalle ja kaada maito päälle.

Sekoita.

Laita kansi päälle ja anna olla lämpimässä 10-12 tuntia.

Laita sitten pariksi tunniksi jääkaappiin.

Mausta maun mukaan marjoilla ja sokerilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Lapintintti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jogurtti, bulgarian, rasvaa 3,9%, ei lisätty d-vitamiinia 3.5g2.3kcal0.1g0.1g0.1g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 35g22kcal1.1g1.7g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g49kcal2.4g3.6g2.6g0g
Valittu annoskoko39g25kcal1.2g1.8g1.3g0g
Annoskoko puolitettuna19g12kcal0.6g0.9g0.7g0g
Arvot/100g100g63kcal3.1g4.6g3.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244131