Makaronilaatikko

Keitä makaronit.

Kuullota sipuli sekä paista jauheliha.

Mausta jauheliha jauhelihamausteella sekä grillausmausteella.

Valmista lihaliemi laittamalla 3-5 dl:aan kiehuvaa vettä 2 lihaliemikuutioita.

Valmista munamaito (3-4 munaa ja loput rasvatonta maitoa, niin että nesteeksi tulee n. 5dl).

Sekoita makaronit ja sipuli-jauheliha seos ja kaada voideltuun vuokaan.

Kaada munamaito sekä lihaliemi sekaan.

Laita uuniin n. tunniksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g4.4g5.6kcal0.7g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)3.4g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.7kcal0g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.8g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen2.7g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)2.2g4.8kcal0.3g0g0.4g0g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g4.4g6.1kcal0.8g0g0.3g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 18g19kcal0.7g3.4g0.2g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g78kcal5.2g7.4g3.2g0.8g
Valittu annoskoko39g39kcal2.6g3.7g1.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna19g20kcal1.3g1.9g0.8g0.2g
Arvot/100g100g101kcal6.7g9.5g4.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113408