Liha-juurespata

Ota lihan pintaan nopeasti väri ja mausta suolalla ja pippurilla.

Pilko muut ainekset ja laita uunivuokaan sieniä lukuunottamatta.

Kaada ruskistettu liha päälle.

Kaada vesi päälle ja mausta lihaliemikuutiolla.

Hauduta 200-asteisessa uunissa noin kaksi tuntia.

Lisää sienet joukkoon viimeisen puolen tunnin aikana.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 553 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 3.3g1kcal0g0.2g0g0.1g
Bataatti, kuorittu 4g3.2kcal0.1g0.7g0g0.1g
Palsternakka 1.1g0.7kcal0g0.1g0g0g
Purjosipuli 1.1g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Herkkusieni 4g0.6kcal0.1g0g0g0.1g
Karjalanpaisti atria 700g6.2g10kcal1.2g0g0.6g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 18g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g33kcal2.8g2.2g1.2g0.6g
Valittu annoskoko39g16kcal1.4g1.1g0.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g8kcal0.7g0.6g0.3g0.2g
Arvot/100g100g42kcal3.6g2.8g1.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227472