Kevyt vadelmatorttu

Vaahdota kaksi munaa ja makeutusjauhe.

Lisää kuivat aineet.

Paista hetki 200 asteessa.

Tee sillä aikaa täyte:
Sekoita rahka, kaksi munaa ja makeutusjauhe (maun mukaan).

Lusikoi vähän paistuneen pohjan päälle.

Lisää vadelmat.

Paista kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.8g0.3g11.3g0g
Hermesetas 40% kuitua (Hermesetas), annos 0.5g10g0.1kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 15g52kcal1.5g10.5g0.2g0.5g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g5g7kcal0.7g0.7g0.2g2.4g
Vehnänalkio 2.5g9kcal0.7g0.8g0.2g0.3g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki185g104kcal15.7g9.2g0.4g0g
Vadelma, pakaste, pirkka, 0,5 pss50g17kcal0.5g2g0.4g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana760g699kcal66g48.8g25.4g10g
Valittu annoskoko380g350kcal33g24.4g12.7g5g
Annoskoko puolitettuna190g175kcal16.5g12.2g6.4g2.5g
Arvot/100g100g92kcal8.7g6.4g3.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372983