Bataattivuoka kevyesti

Paista kalkkunan jauheliha 400g ja sipuli pannulla kypsäksi ilman rasvoja.

Keitä kuorittu bataatti 200g pehmeäksi suolalla maustetussa vedessä.

Tee bataattisosetta.

Kaada bataattisoseeseen paistettu jauheliha ja sipulit.

Sekoita ja mausta suolalla, valkopippurilla (varovaisesti) ja hieman currya.

Lisää kananmunat annokseen.

Kaada seos uunivuokaan ja uuniin max 200astetta.

Ei kauan aikaa, sillä makujen on tarkoitus yhdistyä ja munat kypsyä.

Ja tässä ei ole tarkoituksella perunaa mukana, mikä kyllä sitoisi tämän.

Eikä jauhoja.

Maustaminen on homman a ja o. Bataatti on makeaa ja mausteet tuovat siitä hyvän sweet and sour makuisen :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Supertiger
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 1000g809kcal15.7g168.3g0.5g30g
Kalkkunan paistijauheliha, rasvaa 7% (Kariniemi), annos 400g2000g2800kcal380g0g140g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Kananmuna kuorineen punnittu600g756kcal66g1.8g54g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7600g8839kcal928.6g359.4g389.8g66.8g
Valittu annoskoko3800g4419kcal464.3g179.7g194.9g33.4g
Annoskoko puolitettuna1900g2210kcal232.2g89.9g97.5g16.7g
Arvot/100g100g116kcal12.2g4.7g5.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=440339