Lamminpään lumous

Rouhi n. 1cm paksuisille lihasuikaleille mustapippuria.

Ruskista kauniiksi.

Sekoita wokissa tai kasarissa kerma, mausteet (suola ihan vähän) curry, inkivääri, kaneli, valkosipulisilppu, tomaattipyre ja ranskalainen sinappi.

Kiehauta.

Lisää lihat ja anna hautua puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 1783g2231kcal374.4g0g80.2g0g
Ruokakerma ingman 5%1202g1022kcal42.1g72.1g60.1g0g
Dijonsinappi, Maille, Original190g133kcal7.6g15.2g5.7g5.7g
Valkosipuli 142g154kcal11.2g23.2g0.9g3g
Mustapippuri 4g11kcal0.4g1.5g0.1g1.1g
Oliiviöljy 54g478kcal0g0g54.1g0g
Ruokasuola jodioitu 4g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree, annos 125g421g311kcal18.9g54.3g0.8g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7600g8681kcal909.2g332.6g403.8g28g
Valittu annoskoko3800g4340kcal454.6g166.3g201.9g14g
Annoskoko puolitettuna1900g2170kcal227.3g83.2g101g7g
Arvot/100g100g114kcal12g4.4g5.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93547