Lihakeitto

Hirvenliha on haudutettu uunissa 2h suolalla ja pippurilla maustettu.

yksi lihaliemikuutio keitinveteen

kun perunat ja muut aineet alkavat olemaan kypsiä lisätään valmiiksi paloiteltu hirvenliha

tarkistetaan maku ja maustetaan tarvittaessa :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 423 grammaa

Tupu1983
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 225g171kcal4.2g34.8g0.4g2.2g
Peruna, vanha, kuorittu 315g240kcal5.9g48.8g0.6g3.1g
Keittojuurekset, apetit450g117kcal4g21.6g1.3g10.3g
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Vesi2248g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 525g590kcal110.8g0g15.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7614g2259kcal251g214.8g36.2g32.8g
Valittu annoskoko3807g1129kcal125.5g107.4g18.1g16.4g
Annoskoko puolitettuna1904g565kcal62.8g53.7g9.1g8.2g
Arvot/100g100g30kcal3.3g2.8g0.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93600