Outo peltileipä kuituinen

Nonnih! Kaikki sekasin.

Ite käytän sokeria nostatusta nopeuttamaan mutta eihän ole välttämätön.

Nostata jos ehit tai heitä pellille ja kauli pellin kokoiseksi.

Ehkä tarttee hiukan jauhoja/leseitä ettei tartu kaulimeen.

Kaulinnan jälkeenkin voipi vielä nostattaa ja sitten uuniin 250 astetta ja noin puolisen tuntia! Tätä täytyy vähä kattella pohjasta ja välistä miten kypsyy.

Hyvää kuidukasta.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 34 grammaa

Pehmo84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fiber husk (1rkl=10g)142g14kcal2.1g0g0.8g120.3g
Ruisjauho Pirkka1133g3454kcal109.9g690.8g22.6g169.9g
Graham täysjyvävehnäjauho, Myllyn Paras (1dl=65g)613g1963kcal84.7g355.8g19.6g76.7g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g189g264kcal26.4g26.4g6.4g90.6g
Palasokeri (Dansukker), annos 2.1g28g113kcal0g28.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1652g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g52g187kcal23.4g20.8g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7616g11991kcal493g2244.2g105g915g
Valittu annoskoko3808g5996kcal246.5g1122.1g52.5g457.5g
Annoskoko puolitettuna1904g2998kcal123.3g561.1g26.3g228.8g
Arvot/100g100g158kcal6.5g29.5g1.4g12g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116040