Porkkanasosekeitto

Paloittele porkkanat ja sipulit ja keitä ne kypsäksi kasvisliemivedessä.

Kaada liemi talteen ja soseuta porkkanat ja sipulit soseeksi.

Lisää ruokakerma ja lientä tarpeen mukaan.

Mausta rakuunalla tai basilikalla, kiehauta keitto vielä kerran.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Caristaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g1752g491kcal10.5g104.2g3.5g43.8g
Vesi, vesijohtovesi 1752g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)105g28kcal1.4g5g0.2g1.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g7g7.3kcal0.6g1.1g0g0.1g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g18g42kcal0.9g7.4g0.9g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)175g149kcal1.8g6.1g12.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7616g1434kcal30.4g247.6g33.8g91.4g
Valittu annoskoko3808g717kcal15.2g123.8g16.9g45.7g
Annoskoko puolitettuna1904g359kcal7.6g61.9g8.5g22.9g
Arvot/100g100g19kcal0.4g3.3g0.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117864