Gluteeniton pizzapohja bulgjogurtilla

1 bulgarianjogurtti
2 kananmunaa
3dl gluteeniton jauhoseos

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

vetelä taikina lusikalla pellille.

Esipaistaminen ei välttämätöntä, mutta jos paljon nestettä esim.

tomaattimurskaa niin esipaistaminen suotavaa.

Pohja on ohut, mutta riittää koko pellilliseen.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Mepsu83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bulgarian Jogurtti (Valio), annos 200g1249g812kcal41.2g56.2g48.7g0g
Kananmuna kuoreton 687g980kcal85.8g2.1g70.4g0g
Gluteeniton jauhoseos (Pirkka), annos 100g1873g6517kcal65.5g1517g18.7g56.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7616g16617kcal385g3150.6g275.6g112.4g
Valittu annoskoko3808g8308kcal192.5g1575.3g137.8g56.2g
Annoskoko puolitettuna1904g4154kcal96.3g787.7g68.9g28.1g
Arvot/100g100g218kcal5.1g41.4g3.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=409483