Tarte Tatin

1. Sekoita kuivat aineet ja huoneenlämpöinen voi monitoimikoneella murutaikininaksi.

Lisää muna ja vesi.

2. Sulata voi ja sokeri valurautapannulla.

Paloittele omenat isoiksi lohkoiksi ja lado voi-sokerisulan päälle.

Sekoittele ja anna omenoiden karamellisoitua heti.

Ota pannu levyltä.

3. Lusikoi taikina omenoiden päälle ja peitä ne ohuella kerroksella.

Paista omenatorttua uunissa n. 20 minuuttia 225 asteessa.

4. Irrota torttu reunoilta ja kumoa ylösalaisin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valio Voi laktoositon vähäsuolainen28g203kcal0.3g0.3g22.5g0g
Kananmuna kuoreton 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 11g0kcal0g0g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g263g89kcal0.5g18.6g0.8g4.7g
Stevia mak.jauhe (Canderel), annos 1g19g71kcal0g17.6g0g0g
Sokeri 32g129kcal0g31.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.8g15kcal0g3.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 24g84kcal2.5g17.1g0.3g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana762g1182kcal6.6g178.4g47.2g11.2g
Valittu annoskoko381g591kcal3.3g89.2g23.6g5.6g
Annoskoko puolitettuna191g295kcal1.7g44.6g11.8g2.8g
Arvot/100g100g155kcal0.9g23.4g6.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=317748