Suurustettu jauhelihakastike

400 g naudan jauhelihaa 10%
400 g tomaattimurskaa
5 valkosipulin kynttä
1 sipuli
2 rkl rapsiöljyä (Vita D'or)
pizzamaustetta
pippurisekoitusta
paprikajauhetta

Ruskista sipulit ja lihat.

Lisää tomaattimurska ja mausteet.

Keitä puoli tuntia ainakin.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 305 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha167g277kcal31.7g0g16.7g0g
Tomaattimurska 167g49kcal0.9g8.8g0.3g3.2g
Sipuli (kuorittu)21g5.6kcal0.3g1g0g0.4g
Valkosipuli 8.3g9kcal0.7g1.4g0g0.2g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g13g113kcal0g0g12.5g0g
Vehnäjauho, sunnuntai4.2g15kcal0.5g3g0.1g0.1g
Suola, annos 3g2.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana763g935kcal68.2g28.4g59.2g7.8g
Valittu annoskoko381g467kcal34.1g14.2g29.6g3.9g
Annoskoko puolitettuna191g234kcal17.1g7.1g14.8g2g
Arvot/100g100g123kcal8.9g3.7g7.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385853