Punajuuri-jauheliha vuoka

Keitä riisiä vedessä n. 10 min. Kuori ja raasta punajuuret.

Ruskista jauheliha ja sipuli, mausta liha.

Kaada riisi/vesiseos punajuuriraasteeseen ja sekota.

Laita punajuurta ja jauhelihaa vuokaan kerroksittain ja kaada munamaito päälle.

Paista 200 n. tunti

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Tuike100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 141g54kcal1.4g9.7g0.3g3.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha56g93kcal10.7g0g5.6g0g
Sipuli 14g4.3kcal0.2g0.7g0g0.2g
Basilika, kuivattu 0.1g0.4kcal0g0g0g0.1g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Kananmuna kuorineen punnittu 17g21kcal1.9g0g1.5g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen70g23kcal2.3g3.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 70g0kcal0g0g0g0g
Riisi puuroutuva 12g41kcal0.7g9g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana763g477kcal34.4g46g15g8.4g
Valittu annoskoko381g238kcal17.2g23g7.5g4.2g
Annoskoko puolitettuna191g119kcal8.6g11.5g3.8g2.1g
Arvot/100g100g63kcal4.5g6g2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198686