TC Gulassi

1. Paista lihasuikaleet ja sipuli erissä oliiviöljyssä ja laita pataan.

2. Lisää tomaattimurska ja paprika ja mausta meiramilla ja kuminalla.

3. Hauduta 1,5 tuntia ja lisää paloiteltu paprika.

4. Hauduta 1,5 tuntia ja lisää perunat.

5. Anna hautua vielä 10 minuuttia, jotta perunat lämpenevät.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Naudan paistisuikale (Tamminen), annos 350g113g152kcal24.8g0g5.6g0g
Tomaattimurska 113g33kcal0.6g6g0.2g2.1g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Paprika, punainen42g11kcal0.4g1.9g0.2g0.8g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 49g37kcal0.9g7.6g0.1g0.5g
Paprikajauhe 2.8g9kcal0.4g0.5g0.4g1.1g
Punaviinikastikepohja, demi glace (Hk), annos 1g28g20kcal2.2g2.5g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana763g639kcal59.4g39.8g24.6g10.2g
Valittu annoskoko381g319kcal29.7g19.9g12.3g5.1g
Annoskoko puolitettuna191g160kcal14.9g10g6.2g2.6g
Arvot/100g100g84kcal7.8g5.2g3.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=447755