Kukka- ja parsakaalikeitto + katkaravut

Haudutetaan paloitellut kaalit ja sipuli kattilassa pehmeiksi.

Soseutetaan sauvasekoittimella ja sekoitetaan joukkoon tuorejuusto ja katkat.

Lämmitetään kuumaksi, muttei kiehauteta enää katkojen lisäämisen jälkeen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 436 grammaa

Marsuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali131g26kcal2.4g2.9g0.3g3g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl61g18kcal2.8g1.2g0.2g1g
Sipuli (käsittelemätön)18g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour18g53kcal0.6g0.8g5.3g0.2g
Katkarapu32g22kcal4.5g0.2g0.3g0g
Peruna, vanha, kuorittu 35g27kcal0.7g5.4g0.1g0.3g
Vesi88g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana763g301kcal22.4g22.6g12.4g9.6g
Valittu annoskoko382g150kcal11.2g11.3g6.2g4.8g
Annoskoko puolitettuna191g75kcal5.6g5.7g3.1g2.4g
Arvot/100g100g39kcal2.9g3g1.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=13299