Leseleipä (karppi)

Ihanaa :D löysin kerrankin hyvän makuisen ja helpon leivän, johon ei tule juustoraastetta ;) !

Kananmunat vatkataan ja niihin lisätään leseet (joihin sekoitettu leivinjauhe ja suola).

Taikinan pitää jäädä "löysäksi".

Paistetaan 225 asteessa n. 15 minuuttia.

Muista voidella vuoka tai leipä voi jäädä kiinni (itse käytin teflonpinnotteista leipävuokaa ja silti meinasi tarttua kiinni)! Oma leipäni ei noussut, mutta leikkasin sen sitten paksummiksi viipaleiksi ja keskeltä halki :D . Ja olihan se hyvää :D !

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 109 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 314g449kcal39.3g0.9g32.2g0g
Vehnälese 25g57kcal3.3g3.9g1.1g9.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl35g314kcal0g0g34.9g0g
Leivinjauhe 5.2g9kcal0.3g2g0g0g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana763g1659kcal85.8g13.6g136.4g18.8g
Valittu annoskoko381g830kcal42.9g6.8g68.2g9.4g
Annoskoko puolitettuna191g415kcal21.5g3.4g34.1g4.7g
Arvot/100g100g218kcal11.2g1.8g17.9g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=183687