Kaalipossupata

Lado pilkotut kaalit, sipulit ja porkkanat uunipataan.

Lisää maustepippuria, suolaa ja lihaliemijauhetta.

Paista possupalat pannulla ja lisää pataan.

Lisää vettä ja anna hautua 175 asteessa n. 2 - 3 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Roona78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 175g49kcal2.1g7.1g0.3g3.7g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g28g8kcal0.2g1.7g0.1g0.7g
Viljapossun sisäfilee maustamaton (Hk), annos 125g109g142kcal23g0g4.5g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g22g6.6kcal0.2g0.9g0.1g0g
Valkosipuli 3.3g3.6kcal0.3g0.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana763g441kcal52.8g24.6g10.2g10.4g
Valittu annoskoko382g221kcal26.4g12.3g5.1g5.2g
Annoskoko puolitettuna191g110kcal13.2g6.2g2.6g2.6g
Arvot/100g100g58kcal6.9g3.2g1.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312589