Pyrytuulian Paastohernekeitto 2

1202 g vettä
200 g keittojuureksia (100 g 30 kcal)
200 g hernepakaste (100 g 70 kcal)
200 g hernemaissipaprika
120 g sipuli
56 g persiljaa

Keitetään ja soseutetaan.

Nautitaan hitaasti!

110 kcal yhdessä annoksessa joka painaa n. 436 g

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 436 grammaa

Pyrytuulia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi211g0kcal0g0g0g0g
Keittojuures sopprot (Apetit), annos 400g35g11kcal0.4g1.9g0.1g0.8g
Herne 35g24kcal1.8g3.3g0.1g1.1g
Hernemaissipaprika Paistettu (Apetit), annos 100g70g53kcal2.9g8.8g0.6g0g
Sipuli 21g6.4kcal0.3g1g0g0.4g
Persilja 10g2.7kcal0.1g0.1g0g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana763g192kcal11g30.2g1.6g6.2g
Valittu annoskoko381g96kcal5.5g15.1g0.8g3.1g
Annoskoko puolitettuna191g48kcal2.8g7.6g0.4g1.6g
Arvot/100g100g25kcal1.4g4g0.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=461436