Vuohenjuustoleipä

Voitele leivät pestolla ja laita päälle vuohenjuusto viipaleita.

Paista uunissa n. 200 °C:ssa n. 10 min. Ohjeesta tulee kymmenkunta ohutta leipää.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Noiruus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myslileipä perheleipuri / Salonen2245g6330kcal244.7g1090.9g152.6g69.6g
Pesto Genovese (Rainbow), annos 10g763g3053kcal42g33.6g305.3g0g
Vuohenjuusto (Soignon), annos 135g808g3127kcal121.2g24.2g282.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7632g25020kcal815.8g2297.4g1481.4g139.2g
Valittu annoskoko3816g12510kcal407.9g1148.7g740.7g69.6g
Annoskoko puolitettuna1908g6255kcal204g574.4g370.4g34.8g
Arvot/100g100g328kcal10.7g30.1g19.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158890