Rahkapannukakku vähäkalorinen

Vatkaa munat kulhossa ja sekoita joukkoon 2 dl maidosta.

Vatkaa jauhot joukkoon desi kerrallaan.

Lisää suola ja sitten loppu maito hyvin sekoittaen.

Anna taikinan turvota puolisen tuntia.

Lämmitä uuni 225 asteeseen.

Sekoita taikinaan juokseva margariini ja rahka ja kaada voidellulle (tai leivinpaperilla vuoratulle) reunalliselle uunipellille.

Laita täytteet.

Paista uunissa n. 30 minuuttia, kunnes pannukakku on pinnalta kauniin kullanruskea.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu239g302kcal26.3g0.7g21.5g0g
Rasvaton hyla maito (Valio), annos 200g798g263kcal26.3g39.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 583g2002kcal59.4g408.3g7g20.4g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g60g395kcal0g0g44.3g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki499g279kcal42.4g24.9g1g0g
Vesi798g0kcal0g0g0g0g
Vaaleaa tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow), annos 100g199g160kcal39.9g0g0.2g0g
Tomaatti, tuore2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna, keitetty 219g313kcal27.4g0.7g22.5g0g
Oltermanni 17%409g1104kcal122.6g0g69.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7632g9634kcal688.6g947.6g332g40.8g
Valittu annoskoko3816g4817kcal344.3g473.8g166g20.4g
Annoskoko puolitettuna1908g2409kcal172.2g236.9g83g10.2g
Arvot/100g100g126kcal9g12.4g4.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=289339