Mummon Lihakastike

Rsukista palat voissa pienissä erissä.

Laita palat kattilaan ja peitä vedellä, huuhtaise myös paistinpannu ja kaada neste sekaan.

Lisää lihaliemikuutiot (2) ja mausteet (pippuria 6-10kpl ja pari laakerinlehteä) ja anna kiehua hiljalleen kannen alla 1,5-2,5h.

Sitä mureampaa mitä kauemmin kiehua saa ;)
Lisää tämän jälkeen kasteiketta paksuntamaan vehnäjauhot hissukseen ripotellen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Kristalli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan palapaistikuutio (Atria), annos 100g1600g2080kcal336g0g80g0g
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Lihaliemikuutio Maggi44g123kcal4g3.1g10.1g0g
Mustapippuri 2g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Vesi2000g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 30g103kcal3.1g21g0.4g1g
Voimariini normaalisuolainen20g144kcal0.2g0.2g16g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7632g4976kcal690.2g61.8g213.6g7g
Valittu annoskoko3816g2488kcal345.1g30.9g106.8g3.5g
Annoskoko puolitettuna1908g1244kcal172.6g15.5g53.4g1.8g
Arvot/100g100g65kcal9g0.8g2.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293480