Tomaattinen jauheliha-sienikastike

Keitä tomattimurska kokoon.

Ruskista jauheliha pannulla voi-öljyseoksessa.

Lisää sekaan puhdistetut ja paloitellut herkkusienet, jatka ruskistamista.

Mausta liha-sieniseos musta-valkopippurilla ja chilillä sekä hyppysellisellä suolaa ja kaada seos tomaattimurskan sekaan.

Anna kiehua.

Suurusta kylmään vesitilkkaan lisätyillä vehnäjauhoilla.

Lisää Fond du chec ja hiukan ketsuppia sekä soijakastiketta.

Anna kiehua vähän aikaa.

Nautitaan esimerkiksi runsaskuituisen kokojyvä makaronin kanssa :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Piimar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria kevyt jauheliha (Atria), annos 400g1198g1977kcal239.6g0g119.8g0g
Herkkusieni 659g105kcal13.8g2g2.2g9.9g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g1498g524kcal24g103.3g1.5g21g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g168g151kcal5g5.9g11.7g1.2g
Voi, 1 tl, 5 g30g219kcal0.3g0.3g24g0g
Oliiviöljy 30g265kcal0g0g30g0g
Soijakastike 54g33kcal2.8g5.1g0g0g
Ketsuppi, Heinz120g123kcal1.1g28.9g0.1g1.4g
Vehnäjauho puolikarkea 60g206kcal6.1g41.9g0.7g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7632g7204kcal585.4g374.8g380g71.2g
Valittu annoskoko3816g3602kcal292.7g187.4g190g35.6g
Annoskoko puolitettuna1908g1801kcal146.4g93.7g95g17.8g
Arvot/100g100g94kcal7.7g4.9g5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358726