Uunipaprikat (täyte)

Pekoni pilkotaan pieneksi ja paistetaan pannulla (voinokareessa) herkkusieniviipaleiden kanssa, lisää tonnikala ja raejuusto, sekoita hyvin.

Halkaise paprikat, poista siemenet ja asettele puolikkaat uunivuokaan.

Lusikoi täytettä reilusti paprikoiden sisälle ja lisää päälle viipale juustoa.

Paista uunissa n.200 asteessa 15-30min tai kunnes juusto on sulanut ja saanut hieman väriä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Hellu83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 1442g3263kcal230.8g7.2g259.6g0g
Voi 60g436kcal0.7g0.2g48.9g0g
Raejuusto, rasvaa 2-5 % 601g553kcal95g15g12g0g
Tonnikala vedessä 841g879kcal188.8g0g12.6g0g
Herkkusieni säilyke 601g102kcal12.6g1.2g1.8g14.4g
Kermajuusto (Pohjanpoika)270g1055kcal64.9g5.4g86.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7632g12574kcal1185.6g58g842.8g28.8g
Valittu annoskoko3816g6287kcal592.8g29g421.4g14.4g
Annoskoko puolitettuna1908g3144kcal296.4g14.5g210.7g7.2g
Arvot/100g100g165kcal15.5g0.8g11g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93830