Kesäkurpitsaröstit

Raasta kesäkurpitsa ja sipuli, valuta lävikössä (voit sirotella suolaa päälle) ja puristele mahdollisimman kuivaksi.

Silppua pekoni, ruskista.

Pienennä pekonia vielä paistamisen jälkeenkin.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Paista pieniä lettusia aluksi kuumalla pannulla, vähennä lämpöä ja anna kypsyä.

Ohjeesta puuttuu vielä:
mausteena currya, suolaa, mustapippuria ja timjamia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa250g43kcal1g6.3g1.5g1.8g
Pekoni (Dulano)30g77kcal5.4g1g5.7g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)50g63kcal5.5g0.2g4.5g0g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g25g98kcal7.2g0.4g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana764g577kcal39.2g18.8g38.4g4.4g
Valittu annoskoko382g289kcal19.6g9.4g19.2g2.2g
Annoskoko puolitettuna191g144kcal9.8g4.7g9.6g1.1g
Arvot/100g100g76kcal5.1g2.5g5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132882