Kaalikeitto talven alle

Värikäs keitto kylmän kosteisiin keleihin!

Valkokaali, punakaali pieneks.

Vesi kattilaan, kaalit sinne.

Karkeaksi raastetut porkkana ja lanttu lisätään kattilaan.

Paprika, purjo, sipuli suikaleeksi ja kattilaan.

Tomaattimurska seoksen päälle.

Ja jotain sieniä pitää laittaa mukaan.

Tähän laitoin kuivattuja mustatorvisieniä, käy keittoihin.

Sekoita.

Mausta.

Lisää myös ½tl pippurisekoitusta, jos tunnet niin.

Niin, ja Aromat antaa syvyyttä makuun.

Keittele mielenmukaan muutamia tunteja.

Nauti ja laihdu!

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Jalopeura
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 58g16kcal0.7g2.3g0.1g1.2g
Vesi, vesijohtovesi 144g0kcal0g0g0g0g
Punakaali 41g11kcal0.6g1.4g0.1g0.8g
Purjosipuli 12g2.7kcal0.2g0.3g0g0.2g
Lanttu 7.7g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g18g5.1kcal0.1g1.1g0g0.5g
Paprika punainen 6.9g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)77g19kcal0.8g4.2g0g1.1g
Riistafondi (Touch of taste), annos 15g1.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)12g3.1kcal0.1g0.6g0g0.2g
Soijakastike 1.2g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Chilikastike makea (Rainbow), annos 20g1.4g2.7kcal0g0.6g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g1.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana765g132kcal5.8g23.2g0.4g8.4g
Valittu annoskoko382g66kcal2.9g11.6g0.2g4.2g
Annoskoko puolitettuna191g33kcal1.5g5.8g0.1g2.1g
Arvot/100g100g17kcal0.8g3g0.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=145823