Sipulipiirakka

Levitä ruistaikina vuoan pohjalle ja lisää sipulisilput taikinan päälle, samoin juustoraaste ja sekoitetut kananmunat ja mausteet.

Paista 200 C asteessa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruistaikina, valmistaikina, raaka (Myllynparas), annos 500g70g199kcal3.2g22.1g10.6g3.9g
Purjosipuli 56g13kcal1g1.3g0.1g1.2g
Sipulikuutiot rainbow56g5.6kcal0.8g0.8g0g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]84g278kcal22.8g0g20.2g0g
Kananmuna kuoreton56g80kcal6.7g0g5.6g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%56g90kcal1.5g1.5g8.4g0g
Valkosipuli 3g3.2kcal0.2g0.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana765g1339kcal72.4g52.4g89.8g10.4g
Valittu annoskoko382g669kcal36.2g26.2g44.9g5.2g
Annoskoko puolitettuna191g335kcal18.1g13.1g22.5g2.6g
Arvot/100g100g175kcal9.5g6.9g11.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152574