Kinkkupiirakka KARPPI pellillinen

Pohja:
Nypi voi, jauhot ja leseet keskenään.

Lisää kylmä vesi ja juustoraaste ja sekoita.

Levitä taikina pellille ja paista n.10 min 225astetta uunin alimmalla tasolla.

Täyte:
Kuullota suikaloitu purjo ja paprika.

Lisää kinkku.

Laita täyte pohjan päälle.

Sekoita ranskankerma, kerma, muna ja mausteet: 1/2 tl suolaa ja 3tl pippurisekoitusta.

Lisää täytteen päälle.

Lisää vielä juusto.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla n.20min.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 36g261kcal0.4g0.1g29.3g0g
Ruisjauho Pirkka54g165kcal5.2g32.9g1.1g8.1g
Vehnälese, Liperin mylly36g52kcal5.4g3.2g2g19.8g
Vesi, vesijohtovesi 11g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste emmental punaleima72g281kcal20.9g0g21.6g0g
Vatajan Ylikypsä kinkku (Vataja), annos 15g36g34kcal6.4g0g0.9g0g
Paprika punainen 18g5.3kcal0.2g0.8g0.1g0.3g
Purjosipuli 18g4.1kcal0.3g0.4g0g0.4g
Ranskankerma, Milbona36g105kcal0.8g1.1g10.8g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 36g119kcal0.7g1.1g12.6g0g
Kananmuna kuoreton 30g42kcal3.7g0.1g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana765g2135kcal88g79.4g162.8g57.2g
Valittu annoskoko383g1067kcal44g39.7g81.4g28.6g
Annoskoko puolitettuna191g534kcal22g19.9g40.7g14.3g
Arvot/100g100g279kcal11.5g10.4g21.3g7.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=260733