Tomaattisoijarouhemättö

1. Pilko ja kuullota sipulit.

2. Heitä sekaan tomaattimurska ja purkin huuhteluun käytettävä vesi.

3. Lisää soijarouhe.

Anna muhia kunnes soijarouhe on pehmeää.

Mausta esim valko- ja mustapippurilla, basilikalla, oreganolla, paprikamausteella ja valkosipulilla.

4. Lisää kerma ja lämmitä.

Nauti esimerkiksi raejuuston ja mozarellasalaatin kera.

Tai jos hiilihydraatit ei huoleta, vaikka pastan tai perunamuusin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 255 grammaa

Pikkukettu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (käsittelemätön)113g31kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Flora punainen, annos 10g7.5g41kcal0g0g4.5g0g
Soijarouhe, tumma, 30g75g242kcal37.5g22.5g0.4g4.1g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 38g124kcal0.7g1.1g13.1g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g150g30kcal2g4.5g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana765g934kcal83.4g67g37g12g
Valittu annoskoko383g467kcal41.7g33.5g18.5g6g
Annoskoko puolitettuna191g234kcal20.9g16.8g9.3g3g
Arvot/100g100g122kcal10.9g8.8g4.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266721