Kesäkurpitsaröstit

Raasta kesäkurpitsa ja sipuli, valuta lävikössä (voit sirotella suolaa päälle) ja puristele mahdollisimman kuivaksi.

Silppua pekoni, ruskista.

Pienennä pekonia vielä paistamisen jälkeenkin.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Paista pieniä lettusia aluksi kuumalla pannulla, vähennä lämpöä ja anna kypsyä.

Ohjeesta puuttuu vielä:
mausteena currya, suolaa, mustapippuria ja timjamia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa2500g425kcal10g62.5g15g17.5g
Pekoni (Dulano)300g768kcal54g9.6g57g0g
Sipuli (kuorittu)250g68kcal3.2g12g0.5g4.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g20g21kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Kananmuna 50g(kpl)500g630kcal55g1.5g45g0g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g250g975kcal72.5g3.7g75g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7640g5773kcal392.6g185.2g385.2g44.2g
Valittu annoskoko3820g2886kcal196.3g92.6g192.6g22.1g
Annoskoko puolitettuna1910g1443kcal98.2g46.3g96.3g11.1g
Arvot/100g100g76kcal5.1g2.4g5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132882