KarppiMutakakku

Sulata voi ja suklaa, lisää hieman jäähtyneeseen seokseen munat yksitellen vatkaten.

Makeutusjauhetta voit käyttää enemmänkin, lisää seokseen se ja mantelijauhe.

Kaada seos leivinpaperilla vuorattuun irtophjajvuokaan ja paista 200 asteessa n. 10 min. Tarjoa kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa lidl 81% (Lidl), annos 5.5g300g1650kcal30g68.4g128.4g0g
Voi, 1 tl, 5 g800g5840kcal8g8g640g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton200g640kcal46.2g21g41.6g0g
Makeutusjauhe, Pirkka400g1496kcal4.8g368g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)2000g2520kcal220g6g180g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g120g720kcal28.8g7.9g64.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7640g25732kcal675.6g958.6g2109.6g0g
Valittu annoskoko3820g12866kcal337.8g479.3g1054.8g0g
Annoskoko puolitettuna1910g6433kcal168.9g239.7g527.4g0g
Arvot/100g100g337kcal8.8g12.5g27.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=252156