Arton tortillavuoka

Paista jauheliha ja laita samaan aikaan tulemaan kastike pastakastikkeesta ja ruokakermasta.

Kaada jauheliha kastikkeeseen ja lisää tarvittaessa hiukan vettä.

Keitä kokoon noin 20 min, ei liian kuivaksi eikä saa jättää liian juoksevaksi.

Pataan tai vuokaan pohjalle tortillalätty, päälle kauhallinen kastiketta ja sekaan jalopenoa / ak tomaattia, päälle pizzajuustoa, seuraava lätty jne kunnes viimeisen kastikkkeen päälle mozzarella juusto.

Uuniin noin 200 asteeseen 20 minuutiksi, lopussa grillivastuksella kaunis väri kanneksi.

Anna vetäytyä jonkun aikaa hellalla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 273 grammaa

Artokalevi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g438g482kcal13.1g14g43.8g0g
Tomaatti-chili pastakastike (Pirkka), annos 390g684g376kcal11.6g45.1g16.4g8.2g
Soft Tortilla Original (Santa maria), annos 42g491g1473kcal41.7g265.1g22.1g0g
Naudan paistijauheliha, Pirkka1403g2356kcal280.5g0g140.3g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, royal, basilikaöljyssä (Royal), annos 20g35g60kcal1.9g5.6g3.3g0g
Jalopeno, Tex mexican (Rainbow), annos 50g35g4.6kcal0g1g0g0g
Mozzarella juustoraaste, valio210g610kcal54.7g0g44.2g0g
Valio kevyempi pizzajuusto 17%526g1499kcal163g0g89.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7644g13721kcal1133g661.6g719g16.4g
Valittu annoskoko3822g6861kcal566.5g330.8g359.5g8.2g
Annoskoko puolitettuna1911g3430kcal283.3g165.4g179.8g4.1g
Arvot/100g100g180kcal14.8g8.7g9.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310364