Languria salaatti

1. Leikkaa salaatti ohuehkoiksi suikaleiksi ja mausta ruususuolalla salaaatin lehdet
2. Pilko kurkku ja tomaatit kuutioiksi, sekoita aineita kevyesti keskenään.

Voit maustaa halutessasi tässä vaiheessa salaatin sitruunanmehulla ja tai vadelmavinegretellä
3. Murenna vuohenjuusto sekaan
4. Silppua kevätsipulin vartta joukkoon n. 1/2 dl tai maun mukaan
5. Pilko vesimeloni kuutioiksi ja lisää joukkoon
6. Lisää purkillinen raejuustoa
7. sekoita vielä kevyesti

Kurpitsansiemenet sopivat koristeeksi salaattiin, mutta niistä saa sitten vähän lisää kaloreita

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 319 grammaa

Desp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesimeloni, kuorittu (Kela 1989), annos 100g1499g345kcal6g79.4g0g9g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g675g137kcal4g25.6g2g9.4g
Kurkku, tuore600g60kcal3.6g10.1g0.6g4.2g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki600g480kcal77.9g12g12g0g
Vuohenjuusto 12 Petits Chevres Doux (President), annos 16g96g242kcal15.3g1.5g19.2g0g
Salaatti, jäävuori tuore300g30kcal3.3g2.4g0.6g3g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7656g2618kcal221.8g267.8g69g53.2g
Valittu annoskoko3828g1309kcal110.9g133.9g34.5g26.6g
Annoskoko puolitettuna1914g655kcal55.5g67g17.3g13.3g
Arvot/100g100g34kcal2.9g3.5g0.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369511