Kaalipata ohraryynillä ja naudan jauhelihalla

Paistat jauhelihan, sipulit ja lisät lopussa mausteet.

Pilkottu kaali ja raastettuu porkkana kattilaan, noin 1 dl vettä mukaan+ loput paistetut ainekset ja ohrasuurimot myös.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Oleanteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha100g166kcal19g0g10g0g
Kaali, valkokaali200g42kcal2.4g6.8g0.4g4.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g38g11kcal0.2g2.2g0.1g0.9g
Punasipuli, kuorittu, 100g25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Valkosipuli 0.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Ohrasuurimo 10g32kcal0.8g6.3g0.2g0.8g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 10g88kcal0g0g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana766g693kcal45.6g33.2g41.4g12.6g
Valittu annoskoko383g347kcal22.8g16.6g20.7g6.3g
Annoskoko puolitettuna192g173kcal11.4g8.3g10.4g3.2g
Arvot/100g100g91kcal6g4.3g5.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264423