Kananuudelikeitto

Kuumenna öljy pannussa.

Ruskista kanasuikaleet ja lisää valkosipulit (murskattuna).

Laita kattilaan 1,3 l vettä ja lisää Knorr pussikeittoainekset.

Kuumenna kiehuvaksi ja siirrä kanasuikaleet kattilaan.

Lisää tomaattipyre ja anna kiehua hiljalleen noin 10 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Jnvalo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananuudelikeitto, Knorr, 61 g14g43kcal1.6g7.8g0.5g0.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.6g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Keiju rypsiöljy (Raisio)1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Kanasuikaleet kariniemi56g63kcal12.9g0g1.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 293g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g2.5g6.9kcal0.5g0.1g0.5g0g
Tomaattipyree, Pirkka16g13kcal0.5g3g0.2g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana767g273kcal31.2g22.4g6.8g1g
Valittu annoskoko384g137kcal15.6g11.2g3.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna192g68kcal7.8g5.6g1.7g0.3g
Arvot/100g100g36kcal4.1g2.9g0.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207207