Kasvisgratiini

Kiehauta kukkakaali ja parsakaali, kaada ne voideltuun uunivuokaan.

Viipaloi kesäkurpitsa (juustohöylällä helppoa) ja paista pannulla voissa, mausta maun mukaan.

Lisää kesäkurpitsa sekä juustoraaste uunivuokaan ja kaada kerma päälle.

Uuniin 200 astetta, noin puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Norimi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Pirkka), annos 250g104g21kcal1.9g2.3g0.3g0g
Parsakaali pakaste Rainbow104g21kcal3.1g2.1g0g2.6g
Kesäkurpitsa42g7.1kcal0.2g1g0.3g0.3g
Juusto, Valio arkijuusto29g96kcal7.9g0g7g0g
Crea ruokakerma pippurijuusto (Valio), annos 100g83g100kcal1.9g4g8.3g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g21g58kcal4g0g4.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana768g608kcal38g18.8g41g5.8g
Valittu annoskoko384g304kcal19g9.4g20.5g2.9g
Annoskoko puolitettuna192g152kcal9.5g4.7g10.3g1.5g
Arvot/100g100g79kcal5g2.4g5.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=438207