Tulisenmakea persikkabroileri

Leikkaa broilerit isoiksi suikaleiksi.

Ruskista pilkotun sipulin kanssa rypsiöljyssä.

Lisää viipaloidut persikat.

Mausta suolalla, currylla, musta- ja cayennepippurilla reippaasti tuliseksi.

Lisää persikoiden mehu, ruokakerma ja hunaja.

Tarjoile pastan tai riisin ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin filee,ohutleike,atria 560g/4kpl1306g1567kcal248.1g11.8g56.2g0g
Persikka puolikkaita päärynämehussa (Eldorado), annos 250g956g440kcal5.7g105.2g0g0g
Hunaja 58g193kcal0.3g47.1g0g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g583g350kcal5.8g26.2g23.3g3.5g
Sipuli (kuorittu)327g88kcal4.2g15.7g0.7g5.5g
Hillosipuli (Eldorado), annos 52g117g47kcal1.2g10.5g0g0g
Vesi466g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 23g206kcal0g0g23.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7672g5780kcal530.6g433g207g18g
Valittu annoskoko3836g2890kcal265.3g216.5g103.5g9g
Annoskoko puolitettuna1918g1445kcal132.7g108.3g51.8g4.5g
Arvot/100g100g75kcal6.9g5.6g2.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146902