Karpin Kaalilaatikko

Suikaloi kaali.

Silppua sipuli ja valkosipuli.

Kuullota vihanneksia öljyssä.

Lisää 1 litra kasvislientä ja keitä kypsäksi.

Ruskista jauheliha ja mausta suolalla, mustapippurilla, maustepippurilla, paprikalla ja meiramilla.

Valuta kaalin keitinneste pois ja jäähdytä ainekset.

Sekoita ainekset keskenään ja lisää kananmunat.

Rasvaa vuoka voilla ja paista 1 tunti, 175 C.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali, keitetty/paistettu 2331g1947kcal29.6g99.7g148.5g51.5g
Jauheliha, sika-nauta 932g2064kcal163.1g0g158.5g0g
Sipuli (kuorittu)233g63kcal3g11.2g0.5g4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g23g24kcal1.8g3.8g0.1g0.5g
Kananmuna 50g(kpl)233g294kcal25.6g0.7g21g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl35g315kcal0g0g35g0g
Voi, 1 tl, 5 g23g170kcal0.2g0.2g18.6g0g
Kasvisliemikuutio 26g78kcal2.4g3.5g6g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7672g9909kcal451.4g238.2g776.4g112.8g
Valittu annoskoko3836g4955kcal225.7g119.1g388.2g56.4g
Annoskoko puolitettuna1918g2477kcal112.9g59.6g194.1g28.2g
Arvot/100g100g129kcal5.9g3.1g10.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=246064