Avokadohummus

Pirkan ohje:

Halkaise avokado ja poista siitä kivi (kiven ja kuorien kanssa punnitun avokadon paino noin 220g).

Koverra hedelmäliha kuoresta lusikalla.

Valuta kikherneet.

Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi.

Mittaa kaikki ainekset kulhoon ja soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi.

Tarjoa lisukkeena tai esim ruisleivän päällä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 48 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Avokado, kuorittu, kivetön 120g237kcal3.1g0.9g23.2g8g
Kikherneitä suolaliemessä (Pirkka), annos 115g229g218kcal11.5g34.4g3.4g0g
Valkosipuli 4g4.3kcal0.3g0.6g0g0.1g
Oliiviöljy 14g123kcal0g0g13.9g0g
Sitruunamehu, laimentamaton15g3.1kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g1g3.5kcal0.2g0.4g0.2g0.1g
Mustapippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana768g1180kcal30.4g73.4g81.4g16.6g
Valittu annoskoko384g590kcal15.2g36.7g40.7g8.3g
Annoskoko puolitettuna192g295kcal7.6g18.4g20.4g4.2g
Arvot/100g100g154kcal4g9.6g10.6g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325173