Jauheliha-kesäkurpitsavuoka

Voitele uunivuoka ja levitä pohjalle minispagetti.

Paista jauheliha sekä hienonnetut sipuliut ja chili.

Lisää mausteita makusi mukaan (itse käytin tuoreita yrttejä, suolaa, pippuria, kuivachiliä), pavut ja tomaattimurska sekä sulatejuusto.

Anna kiehua kokoon hetken aikaa.

Viipaloi kesäkurpitsa ja lado vuokaan kerroksittain kesäkurpitsaa ja jauhelihakastiketta.

Ripottele pinnalle korppujauhoa tai juustoraastetta.

Paista 200c reilut puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 439 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 153g28kcal0.9g3.8g0.6g1.1g
Kevyt jauheliha (Rainbow), annos 70g94g155kcal18.8g0g9.4g0g
Voi 2.6g19kcal0g0g2.1g0g
Tumma Minispagetti, Torino (1dl=60g)44g153kcal7g28g1.1g2.6g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Valkosipuli 4.4g4.7kcal0.3g0.7g0g0.1g
Chili paprika punainen3.3g1.3kcal0.1g0.3g0g0g
Mustapapu pahvipurkki (Gogreen), annos 170g37g41kcal3g5.2g0.4g3g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g28g71kcal5.4g0g6.3g0g
Korppujauho 3.3g12kcal0.3g2.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana768g977kcal72g82.4g39.8g14.4g
Valittu annoskoko384g489kcal36g41.2g19.9g7.2g
Annoskoko puolitettuna192g244kcal18g20.6g10g3.6g
Arvot/100g100g127kcal9.4g10.7g5.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=371485