TC Lihapyörykät

Sekoita kulhossa sipulikeittoainekset, vesi ja korppujauhot.

Anna turvota viisi minuuttia ja lisää muna ja jauheliha.

Muotoile lihapyöryköitä tai jauhelihapihvejä.

Paista 225 asteen lämpötilassa noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr)29g79kcal2.2g14.4g1.5g2.9g
Korppujauho 14g52kcal1.5g10.6g0.1g0.7g
Vesi85g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 31g44kcal3.9g0.1g3.2g0g
Paistijauheliha, 100% naudan paistia, 7% (Snellman), annos 400g226g293kcal47.4g0g15.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana769g937kcal110g50.2g41.2g7.2g
Valittu annoskoko385g469kcal55g25.1g20.6g3.6g
Annoskoko puolitettuna192g234kcal27.5g12.6g10.3g1.8g
Arvot/100g100g122kcal14.3g6.5g5.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=433808