Nanen pottusalaatti

Pilko kuoritut perunat kuutioiksi, sipuli ja kurkku mahd.

pieneksi silpuksi.

Sekoita kulhossa.

Laita valkosipulin kynnet, sinappi, öljy ja sitruunamehu tehosekoittimeen ja sekoita kastikkeeksi.

Lisää ja sekoita, lisää kaprikset, mausta suolalla, pippurilla ja maun mukaan kuivatuilla yrteillä.

Anna maun tasoittua jääkaapissa n. 1 tunti ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Nane
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Valkosipuli 2g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)30g8kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 281g213kcal5.3g43.4g0.6g2.8g
Kapris etikkaliemessä, Figaro5.6g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Etikkakurkku 28g5.6kcal0.2g0.9g0g0.3g
Sitruunamehu, laimentamaton28g5.9kcal0.1g0.5g0g0g
Sinappi 8.4g11kcal0.4g1.2g0.5g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana769g521kcal13.4g95.8g5.4g7.8g
Valittu annoskoko385g260kcal6.7g47.9g2.7g3.9g
Annoskoko puolitettuna192g130kcal3.4g24g1.4g2g
Arvot/100g100g68kcal1.7g12.5g0.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=64580