Soijarouhesämpylät

Resepti muokattu Hyvä Terveys 3/2009 s. 76 ohjeesta:

Liota soijarouhepapuja 50 min.
Lämmitä vesi ja öljy 40 asteiseksi.

Sekoita hiiva, suola, siemenet ja leseet vehnäjauhoihin.

Lisää ne ja murskatut valkosipulin kynnet sekä soijapapurouhe veteen.

Sekoita.

Alusta grahamjauhot joukkoon.

Kohota lämpimässä peitettynä 30 min. Pyöritä sämpylöiksi.

Kohota.

Voitele vedellä.

Paista 225 asteessa 10 min.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Aretta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1442g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 130g1148kcal0g0g129.8g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g26g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 24g0.6kcal0.1g0g0g0g
Auringonkukansiemen 240g1427kcal55.3g30.3g119g14.4g
Kauralese 144g519kcal26g65.8g11.1g25.2g
Valkosipuli 19g21kcal1.5g3.1g0.1g0.4g
Soijarouhe, vaalea 84g323kcal32.4g38.9g1.9g8.6g
Vehnäjauho puolikarkea 937g3216kcal95.5g656.1g11.2g32.8g
Grahamjauho 793g2601kcal83.8g481.4g17.4g78.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7680g18511kcal589.2g2551.2g581g319.8g
Valittu annoskoko3840g9255kcal294.6g1275.6g290.5g159.9g
Annoskoko puolitettuna1920g4628kcal147.3g637.8g145.3g80g
Arvot/100g100g241kcal7.7g33.2g7.6g4.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=112785