Helpot lohipuikot

Anna lohipalojen suaa pari tuntia.

Viipaloi halkaistu purjo.

Puolita kohmeiset kalat puikkomaisikse.

Mittaa vehnäjauhot lautaselle ja sekoita joukkoon mustapippuria.

Kierittele lohipuikot vehnäjauhossa.

Kuumenna paistokasarissa rasva ja ruskista lohipuikot.

Lisää kasariin purjot ja kuullota niitä hetki.

Kaada joukkoon maito ja kerma.

Pane päälle kansi ja anna hautua viisi minuuttia.

Ripottele pinnalle halutessasi suolaa.

Tarjoa perunoiden ja salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Deijaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 499g114kcal9g12g1g10.5g
Vehnäjauho puolikarkea 162g557kcal16.5g113.5g1.9g5.7g
Lohipakaste PIRKKA1996g3593kcal399.2g0g219.6g0g
Mustapippuri 32g91kcal3.5g12.4g1.1g8.6g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 140g991kcal0.5g0g111.8g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 499g169kcal15.3g24.5g0.5g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl499g424kcal7g22g34.9g0g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7680g11877kcal902g368.8g741.6g49.6g
Valittu annoskoko3840g5938kcal451g184.4g370.8g24.8g
Annoskoko puolitettuna1920g2969kcal225.5g92.2g185.4g12.4g
Arvot/100g100g155kcal11.7g4.8g9.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=188124